De transitie naar duurzaam is in volle gang! Wanneer start u met het plaatsen van biomassaketels?

Er wordt wereldwijd gezocht naar manieren om de CO2-uitstoot te verminderen om de effecten van klimaatverandering te beperken. Fossiele brandstoffen leveren een grote bijdrage aan de CO2 toename in de atmosfeer en die toename van CO2 in de atmosfeer beïnvloedt het klimaat.

Het Europese beleid voor 2020 is er daarom op gericht de CO2 uitstoot terug te dringen en de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare energiebronnen te verminderen. De doelstelling voor Nederland is om 16 % van het energiegebruik in 2023 uit duurzame bronnen te halen. Via het Energieakkoord werken de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven aan de invulling van dit beleid. Biomassa speelt daarin, naast zon-, wind-, water- en bodemenergie een belangrijke rol.

Om dit verder te stimuleren heeft de overheid de ISDE subsidie in het leven geroepen. Hiermee wordt de aanschaf van diverse duurzame energieoplossingen (waaronder de biomassaketel en de pelletkachel) nog aantrekkelijker voor de eindgebruiker.

Als verdeler van Domusa Biomassaketels in Nederland merken ook wij deze groei in belangstelling. Om onze toekomstige klanten op de juiste wijze te kunnen blijven informeren, adviseren en bedienen, zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde dealers, om zo ons netwerk verder uit te breiden.

 

Interesse voor een dealerschap ? vul onderstaand uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

 

Wie zoeken wij ?

Bij voorkeur installatiebedrijven of eventueel (pellet)kachelspeciaalzaken die zich herkennen in onderstaande eigenschappen:

- Regionaal karakter
- Affiniteit met biomassa/houtpellets
- Beschikken over een verkoopruimte
- Technische kennis op het gebied van CV installaties
- Een servicegerichte instelling uitdragen
- Enthousiast zijn deze producten actief te promoten

 

Wat bieden wij ?

Als verdeler van Domusa helpen wij u actief met;

- Ondersteuning bij de verkoop
- Het verstrekken van Nederlandstalige documentatie
- Het voorzien in technisch advies
- Technische trainingen voor installatie en onderhoud
- Hulp bij installatie/oplevering
- Service na verkoop
- Interessante inkoopcondities