Pelletplus.nl, groot in duurzaam verwarmen !

Pelletplus.nl is dé specialist op het gebied van pelletkachels en ketels. Naast de verkoop en installatie van diverse merken Italiaanse pelletkachels van hoge kwaliteit, importeren wij ook de pelletketels van de gerenommeerde Spaanse fabrikant Domusa Teknik. De Domusa pelletketels leveren wij via ons dealernetwerk, de pelletkachels installeren wij zelf direct bij de eindgebruiker. Kijk voor volledig overzicht van pelletkachels op onze website www.pelletplus.nl

LEVERING AAN DEALERS

De pelletketels worden via ons dealernetwerk verkocht onder particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Bent u geinteresseerd in een dealerschap voor de producten van Domusa Teknik, kijkt u dan eens hier. Voor eindgebruikers geldt dat wij u eveneens kunnen informeren over de ketels (werkend opgesteld in onze showroom) en vervolgens in contact kunnen brengen met de dealer in uw omgeving. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

LEVERING AAN EINDGEBRUIKERS

Als totaalleverancier hebben wij een uitgebreid assortiment rookkanalen en accessoires voor uw pelletkachel en ketel beschikbaar, zodat wij u op alle vlakken goed en concurrerend van dienst kunnen zijn.
In onze ruime en gezellige showroom kunnen wij u vakkundig voorlichten over alle mogelijkheden, de wijze van installatie en natuurlijk laten we met plezier diverse toestellen voor u branden. Door ons uitgebreide assortiment is er altijd een kachel of ketel die past bij uw persoonlijke voorkeur en woonsituatie.
Wij installeren en onderhouden uw pelletkachel middels onze eigen vakkundige monteurs. Zo bent u verzekerd van de juiste aanleg, en onderhoud. Wilt u meer informatie ? Dan nodigen wij u van harte uit een bezoek te brengen aan onze showroom. Wilt u liever per mail of telefoon geadviseerd worden ? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn u met onze kennis en ervaring graag van dienst!

Wij vertellen u graag hoe u kunt verduurzamen!

Jurgen Blokzijl & Mariska Blokzijl-Helsloot

Oprichters en zaakvoerders Pelletplus.nl